Friday 11 July 2008

KUULLA ILMAISTA : SKITSOFREENIKKO

KUULLA ILMAISTA : SKITSOFREENIKKO
ILMAISKIRJA

” ÄÄNIÄ HILJAISUUDESTA ”

Roy Vincent


www.royvincent.org


Syksyllä 1979 aloin kuulla ääniä ja kokea kaikenlaisia ilmiöitä ja niin tapahtuu edelleenkin. Tapahtumat alkoivat 25 vuotta sitten, enkä ole koskaan ollut vapaa näiltä ilmiöiltä. Ne tulevat joko voimalla äänekkäästi tai huomiota herättämättä tajuntaani, voimakkaasti tai hienovaraisesti ruumiini aisteihin.

Käytän tarkoituksella sanaa ‘tungettelu’ koska koen ne sellaisena – ei mielenhäiriön eikä aivosairauden takia. Vuoden 1979 tapahtumien johdosta minulla ei ole pienintäkään epäilystä; kokemukseni olivat ehdottomasti hengellistä alkuperää. Käyttäessäni sanaa ‘henkinen’ (spiritual) , jotkut ehdottavat heti ‘uskontoa’, ‘spiritualismia’, ‘teologiaa’ tai vastaavaa – sanoja joita jotkut pitävät luotaantyöntävinä, eivätkä siksi edes avaa kirjaa. Unohda ennakkoluulot. Olen insinööri ja kielenkäyttöni on senmukaista – täsmällista ja realistista kokemusten puitteissa jotka ovat epätäsmällisiä, eivätkä kovin järkeviä.

Alusta alkaen olen kirjoittanut kaiken muistiin. Muistiinpanot alkoivat vuodesta 1998 olla johdonmukaismpia koska tulin tietokoneen käyttäjäksi. Samanaikaisesti olen lukenut mielenterveyttä koskevaa kirjallisuutta ja skitsofrenian ‘tärkeimpiä’ oireita. Totesin , että olin kokenut ne kaikki ja myös kirjannut ne ylös omin sanoin. Nyt tulen tärkeimpään asiaan jota erityisesti korostan. En ole koskaan sairastanut tätä sairautta, enkä ole hakenut apua ennen, enkä hae tulevaisuudessakaan psykiatrian alalta enkä uskonnosta. Päinvastoin, kirjoitan antaakseni tietoa niille jotka yrittävät auttaa henkisesti sairaita ja häiriintyneitä.

Psykiatrian alan ystavät lukivat innolla kirjoittamaani ja halusivat tietää mitä tapahtui ‘ennen’ eli ennen tungettelujen ilmestymistä. Ymmärsin, että minun pitää todellakin kirjoittaa menneestä ‘ jotta voisin erottaa sen vuoden 1979 tapahtumista.

Tapahtumat ‘ennen’ on oma kertomuksensa ja kirjan ensimmäinen osa käsittelee sitä. Vuonna 1961 työskentelin menestyksellisesti ydinvoiman parissa. Urani tuhoutui väärien taudinmäärityksien seurauksena, sekä väärien ja tarpeettomien lääkityksien ansiosta. Nyt tiedän, että se oli cryptosporidia tartunta jota sitten hoidettiin ‘hermostollisena’ ja niin tuli elämääni Librium. Kahden vuoden jatkuva käyttö johti, että tulin siitä riippuvaiseksi ja koin monia aineen sivuvaikutuksia. Alkoi ‘psykiatrinen’ vuosi. Se johti kahdesti lääkkeiden vieroitusoireisiin, kaksikymmentä viikkoa sairaalassaoloa, 23 sähkösokkiterapiaa (ECT), erilaisten aineiden kokeilua, kuten Tryptizol, Melleril, Valium, Pertofran, ja kokoelma benzodiazepineja (nesteenpoisto) ja barbituraatteja sekä insuliini ‘sokkiterapiaa’. Loppu tuli koomisesti toisen mielipiteen johdosta. Sen teki henkilö, josta tuli maailmankuulu psykiatri.

Jäin varhaiseläkkeelle, kotini hajosi ja menetin puoli miljoonaa puntaa. On vaikea kuvitella, mutta lopulta aloitin uuden eläman. Elämäni on sekä mielenkiintoista että antoisaa – vaikka neljän vuoden kuluttua koin tapahtumia, jotka sisälsivät yliluonnollisia ilmiöitä (tungettelijoita). Ne eivät olleet ainoastaan pahansuopia jotka vaivasivat ‘skitsofrenian’ tavoin – oli myös hyviä ilmiöitä.
Kaikki on kerrottu kirjassni esim. kuinka edesmenneen, kuuluisan parantajan Bruce Macmanawayn avulla löytyi myös kykyni parantaa. Parantajankykyni on toivottavasti tuottanut hyviä tuloksia ja palkkioksi olen tavannut ihania ihmisiä. Insinöörialan tuntemukseni johdosta olen opiskellut vuorovaikutustamme sähköiseen ympäristöön ja sähkön ja terveyden välisiä näkökohtia. Koska ymmärsin akupunktion sähköisen luonteen, laajensin tietämystäni ja kokemustani sillekin alalle. Tunnistin yli kolmekymmentä erilaista menetelmää joita tyrkytetään ‘eheyteen’ pääsemiseksi. Kuvaan ne yksityiskohtaisesti. Totesin myös, että esim. Hypnotismia,hypnoterapiaa, Reikiä, ‘mennyttä elämää’ ja erilaisia ennustamismuotoja käytetään kanavina avaamaan avuttomien mieliä. Annan myös varoituksia henkien ja muiden salaisten toimintojen kanssa toimiville, ja viitteitä ‘virkistävistä’ huumeista kuten cannabis ja mescaline. Niiden vaikutus on samantapaista mitä samaani saa aikaan. Pohdiskelen myös mahdollisia yhteyksiä maanisdepressioon.

Sankareitteni joukkoon lukeutuu monenlaisia yksilöitä kuten Galileo, Paracelsus ja Nikola Tesla. Siteeraan ja teen johtopäätöksiä heistä, kuten myös monien psykiatrien, psykologien ja monien mielenterveysalan tuntevien kirjoituksista esim. Irving Gottesman, Wilson Van Dusen, Richard Mackarness. Kuvaan myös tunnettua äänien kuulijaa ja näkijää Teresa of Avilaa.

Kirjani on vapaasti käytettävissä. Palkaksi toivon, että sitä luetaan ja se on avuksi niille joilla on vaikeaa mielentasapainon kanssa. Toivon että WEB osoitteeni leviää eteenpäin. Olen yli 77 vuotias ja yhä kiinnostunut monista uusista asioista. Siksi en voi vastata kaikkeen yhteydenottoon, mutta yritän parhaani. Yhdyn W.B. Yeats’n runoon ja pohdiskelen –


Mihin Kirjani Menee

Kaikki sanat jotka lausun,
Ja kaikki sanat jotka kirjoitan,
Levitköön väsymättömin siivin,
Älkää koskaan levätkö lentäessänne,
Vasta silloin kun löydätte surullisen, surullisen sydämen ...

www.royvincent.org

No comments: